Eyl

Okulumuz da Mevlidi Nebi haftası kapsamında öğrencilere ve öğretmenlere lokum, kolanya ikramı yapılmıştır.

Haz

Yazarlık ve Yazma Becerileri dersinde 6/A ve 6/B sınıfının öğrencileri ile birlikte masal yazıp senaryolaştırdık. Prenseslerin Kaçırılışı ve Ormandaki Masal tiyatrosu sizlerle!

Haz

Tekvando Dalında 2. Ve 3 .olan Medet Çiftçi ve Ömer Faruk Çay isimli öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Tügva tarafından düzenlenen 2018 Resimlerle 40 Hadis Yarışması´nın sonuçları açıklandı. Ömer Nasuhi Bilmen Ortaokulu öğrencilerinden Dilan Taş Şanlıurfa ikincisi oldu. Yarışmaya öğrencilerini teşvik eden ve onları daimadestekleyen öğretmenleri Leyla Süzer ve Adile Çadırcı ile Tügva temsilcisi ve okul müdürünün katılımıyla öğrenciye ikincilik ödülü takdim edildi.