Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından BİGEP projesi kapsamında 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik Ders Çalışma Programı hazırlama yöntem ve teknikleri hakkında bilgi verildi. Öğrencilerimize örnek ders çalışma programı oluşturuldu. Ders çalışma ve Bilinçli Teknoloji Kullanımı ile ilgili pano hazırlandı.

Ock

Gazze'de Çocuk Olmak konulu seminer için Nusret Yılmaz hocamıa teşekkürler.

Ock

BİGEP kapsamında mevsimlik tarım işçisi öğrencilere okuma yazma kursu veriliyor.

Ara

Okul gazetemizin ilk sayfası okul koridorunda bulunan ekranda yayınlanmıştır.

Ara

Akran arabuluculuğu projemiz başladı. Arabulucu öğrencilerimiz arabuluculuk yemini ettiler.

Şiir yarışması sonuçları:

7/D - Harun Tudun

7/A- Zeynep Keskin

7/C- Bünyamin Modanlı

Resim yarışması sonuçları:

8/A- Semanur Koşan

7/B- Halime Muratoğlu

6/C- Kevser Demirci

Mektup yarışması sonuçları:

6/A: Berces Çiçek

6/D: Hümeyra Çalka

5/D: Ravzanur Turca

Yarışma sonucunda ilk üçe giren öğrencilere akıllı saat, kitap hediyeleri verilmiştir. Emeği geçen öğrenci ve öğretmelerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik TBM bağımlılık eğitimleri kapsamında bağımlılık semineri verildi.

Kas

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğrencilerinden Enes TURCAN güreş müsabakasında Şanlıurfa İl Birincisi olmuştur.

Aziz muhammed bars gureş 41 kilo da 2. Olmuştur

Kas

Okulumuzda Cumhuriyet Bayramı kapsamında şiir yarışması düzenlenmiş ilk üçe giren öğrenciere hediyeleri takdim ediilmiştir.

Sınıf süslemelere öğretmen öğrenci iş birliği ile gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Akran arabuluculuğu okulda psikolojik danışma ve rehberlik birimi tarafından başlatılan, tüm öğretmenlerin ve yöneticilerin katılımıyla belirli öğrencilerin akran arabulucusu seçilerek okulda belli başlı sorunlara çözüm arandığı bir süreçtir.

Ekm

‘Temizlik müfettişleri projemiz başladı. Her gün sınıfların temizliği kontrol edilerek ay sonunda birinci sınıf seçilmektedir.’

Ekm

Okulumuzda bulunan tüm sınıf ve odalarınn ışıklandırma sistemi yenilenmiştir.

Öğretmenler odasına yeni koltuk takımı ve kahve makinesi alınmıştır.

Koridora TV alınmış olup okul duyuruları burada yayınlanmaktadır.