Mrt

Yeşilay haftası kapsamında pano hazırlanmış, tüm sınıflarda yeşil giyme günü yapılmış ve en yeşil sınıf seçilip ödüllendirilmiştir.

Mrt

Öğrencilerimizin el emekleri ile yaptıklaları klavyeler sergilenmeye hazır.

Mrt

Ramazan ayı pano hazırlığımız tamamlandı.

Mrt

Bigep kapsamında Türkçe öğretmenimiz Habibe hocamızın öğrencilerle yaptığı atasözleri ağacı etkinliği.

Mrt

BİGEP Kapsamında öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz Gökyüzü Yıldızları Sahabelerimizi Tanıyoruz etkinliği.

Mrt

Bigep kapsamında 7.sınıflarda Television ünitesi kelime turnuvası etkinliği yaparak öğrenilen kelimeleri eğlenceli rekabet ortamında  pekiştirerek daha kalıcı hale getirmiş olduk.

Mrt

Yeşilay haftası pano hazırlandı ve sınıf içi etkinlikler yapıldı.

Şbt

Bigep kapsamında İngilizce 6.ünite Occupations(Meslekler) etkinlikleri.

Şbt

"Eyyübiye'den Mektup Var" projesi kapsamında Ömer Nasuhi Bilmen Ortaokulu öğrencilerimizin İzmir Bornova Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri için yazdıkları mektuplar hazır.

Şbt

ARDEK Yangın Söndürme Cihazları işbirliği ile okulumuzda yangın tatbikatı yapılmıştır.

Şbt

Bigep kapsaminda 8.siniflara LGS ETÜT SAATİ.. basarili öğrencilerimizle ders bitiminde hafta içi 1 er saat etüt saati projemiz 2.donem uygulanmaya başlamıştır

Şbt

Mor lahana ile ph deneyimiz.

Teknoloji Bağımlılığı Panosu

Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisi Tarafından BİGEP projesi kapsamında öğrencilerimize yönelik meslek, ilgi, yetenek, değer ve deneme sınavlarında başarılı olma konulu bilgilendirme yapıldı.